Voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin bent u bij Aberson Tuinontwerp aan het juiste adres. Naast tuinen verwezenlijken wij ook stadstuinen, terrassen en daktuinen. Het proces bestaat uit de volgende fasen:

Fase 1 eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek komen wij vrijblijvend bij u langs. Dit gesprek heeft als doel u een beter inzicht te geven in de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Aangezien wij het belangrijk vinden dat u zich thuis voelt in uw tuin bespreken wij uw wensen en voorkeuren.

Fase 2 Tuinontwerp en beplantingsplan
Tijdens het ontwerpproces houden wij uiteraard rekening met uw wensen maar ook met de ligging en inrichting van de woning, het beschikbare budget en materiaalkeuze. Het ontwerp wordt tijdens het tweede gesprek gepresenteerd door middel van het tuinontwerp op papier en monsters van materialen. Zo krijgt u een goede impressie van uw nieuwe tuin.
Beplanting zorgt voor het karakter van de tuin, bepaalt de sfeer en is toonaangevend.Er zijn planten die elkaar versterken en aanvullen. Door het spelen met combinaties hiervan wordt de gewenste sfeer gecreëerd.

Aberson tuinontwerp vindt beplanting een belangrijk onderdeel van de tuin en daarom krijgt u naast het ontwerp een beplantingsplan. Hierin is kleur, bladvorm en plantgrootte uitgewerkt.

Na goedkeuring van het tuinontwerp ontvangt u de offerte.

Fase 3 Tuinaanleg
Na ondertekening van de offerte wordt een aanvangsdatum bepaalt. Door onze jarenlange ervaring leveren wij een kwalitatief hoogwaardige tuin af waar u jarenlang plezier van heeft. Er wordt voornamelijk gewerkt in aangesloten periodes met hetzelfde team vakmensen. Dit heeft voor de klant als voordeel: een vast aanspreekpunt en snelle oplevering van uw tuin.